Find vej: Forside » Vejle » Tandfeerne

Tandfeerne

Orla Lehmannsgade 1
7100 Vejle

Telefon:
75820170
Fax:
75820195
Hjemmeside:
www.tandfeerne.dk
Juridisk navn:
Tandfeerne,Tandlægerne Brande, Graversen & Melson I/S
Branche:
Praktiserende tandlæger
Firma oprettet:
2000

Information om Tandfeerne

Er du på udkig efter en ny tandlæge? Og bor eller arbejder du i Vejle eller omegn? For at gøre processen så simpel som muligt, er det en god idé at vælge en tandlæge tæt på en. Tandfeerne er din tandlæge i Vejle og vi er åbne for nye patienter.

Tandfeerne er en hyggelig og behagelig klinik, der dagligt drives af et veluddannet team af klinikassistenter, tandplejere og tandlæger, der ønsker at bevare dine tænder længst muligt.

Vi tilbyder alle almindelige tandbehandlinger som fx tandrensning og paradentosebehandling, men også avancerede indgreb såsom protesebehandling og kosmetisk tandpleje.

Hos Tandfeerne tror vi på, at alle patienter er forskellige og skal behandles derefter. I vores klinik er du ikke blot patient, men et menneske. Vi bestræber os på at skabe behagelige rammer for dit besøg, så du ikke behøver at være tandlægeskræk.

Vores mål er at kunnne bevare vores patienters naturlige tænder, og dette gør vi bl.a. ved at tænke langsigtet og forebyggende.

Er du interesseret i at vide mere om vores klinik, eller vil du bare bestille en tid, kan du altid tage kontakt til os, enten ved at sende en mail til mail@tandfeerne.dk eller ved at ringe til os på 75 82 01 70. Vores klinik har adresse på Orla Lehmannsgade 1, 7100 Vejle. Vi glæder os til at møde dig.


Har du opdateringer til Tandfeerne - klik her.

2204 kunder har fundet nyttige oplysninger på denne side.