Find vej: Forside » Aarhus C » Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen

Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen

Banegårdspladsen 10
8000 Aarhus C

Telefon:
86135655
Hjemmeside:
http://www.smildubare.dk/
Juridisk navn:
Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen ApS
Branche:
Praktiserende tandlæger
Firma oprettet:
2008

Information om Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen

Der er et væld af tandlægeklinikker i området omkring Århus, men for din egen skyld bør du danne dig et overblik over dine muligheder, før du vælger endeligt. Jævnlige tandeftersyn er nemlig fuldstændig essentielt, hvis du gerne vil opretholde et sundt og pænt tandsæt, og et godt samarbejde med din tandlæge forudsætter, at du stoler på din tandlæge og føler dig i trygge hænder.

I vores klinik, Tandlægerne v. tandlæge Tina Skovlund Nielsen har vi fokus på kompetent behandling og at opretholde en rar og hyggelig stemning under din behandling.

Tandlægerne Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen består af 4 dygtige tandlæger, to tandplejere og 2 klinikassistenter. Vi varetager samtlige almindelige tandbehandlinger og er altid glad for at byde nye patienter velkommen.

Klinikken på Banegårdspladsen 10 har ligget på samme adresse siden år 1939 og har altid bestæbt sig på at skabe en rar og tillidsvækkende stemning, så ingen behøver at være bange for at møde op til deres tandlægetid. Klinikken har altså en lang historie, men har gennemgået flere renoveringer, så vi i dag udelukkende bruger det nyeste udstyr i vores moderne lokaler.

Skal du finde en god tandlæge i Århus-området, så kan du til hver en tid tage kontakt til vores klinik over mail tdl@smildubare.dk eller på telefon 86 13 56 55. Vi holder til i Århus C, på Banegårdspladsen 10, og du kan nemt stille bilen på Orla Lehmanns Allé eller i parkeringshuset ved Bruuns Galleri. Vi glæder os til at begynde et behageligt samarbejde.


Har du opdateringer til Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen - klik her.

9578 kunder har fundet nyttige oplysninger på denne side.