Find vej: Forside » Charlottenlund » Charlottenlund Tandlægerne ApS

Charlottenlund Tandlægerne ApS

Jægersborg Allé
2920 Charlottenlund

Telefon:
39 63 89 26
Hjemmeside:
http://ctand.dk/
Juridisk navn:
Charlottenlund Tandlægerne ApS
Branche:
Praktiserende tandlæger
Firma oprettet:


Information om Charlottenlund Tandlægerne ApS

Er du på udkig efter en troværdig tandlæge med en fortræffelig beliggenhed? Hos Charlottenlund Tandlægerne ApS har vi meget ekspertise med en række divergerende tandydelser. Vi vil eksempelvis sørge for at du og din mand får tjekket tænderne. Vi tilbyder også at rense dine tænder. Det er overdrevet vigtigt for vores klinik, at du, som tandlægepatient, føler dig tryg, og du vil opleve, at klinikkens professionelle hold af fagfolk under alle omstændigheder lytter på, hvad du vil have.For hele tiden at kunne give den ultimative bedste service, sørger vi for at vores klinikassistenter alle løbende lærer de seneste behandlinger.

Vi ved, at der er rigtig mange folk, der er påvirket af utrolig stærk tandlægefobi. Måske har de oplevet utrolig mange uheldige oplevelser hos tandlægen, som fører til, at de nu frygter at komme til tandlægen. Vi tager selvfølgelig kæmpe stort hensyn til mennesker, som er angst for at sidde i tandlægestolen. Det gør vi eks. ved at prøve at få samtlige af vores besøgende til at tage den med ro ved at vejlede dem om, hvad der vil ske. Ved første besøg i vores tandlægeklinik, vil du også bemærke, at vores klinik er hyggelig og ren.

Vi ønsker rigtig meget, at du vælger, at vi skal blive din fortrykne tandlæge. Kontakt os nu såfremt du brænder inde med nogle spørgsmål, eller hvis du vil booke tid til tandbehandling.


Charlottenlund Tandlægerne ApS
Jægersborg Allé 19
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 63 89 26


Har du opdateringer til Charlottenlund Tandlægerne ApS - klik her.

1522 kunder har fundet nyttige oplysninger på denne side.