Find vej: Forside » Glostrup » Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anke

Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anke

Hovedvejen, 126
2600 Glostrup

Telefon:
43962504
Hjemmeside:
https://www.tandlaegeglostrup.dk/
Juridisk navn:
Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anke
Ejer af Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anke:
Jan Anker
Branche:
Praktiserende tandlæger
Firma oprettet:


Information om Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anke

Tandlægen i Glostrup v/Jan Anker er en moderne tandlægeklinik, hvor medarbejderne altid giver sig god tid til at tale med dig som patient. I klinikken vil du opleve, at du altid bliver informeret grundigt om din behandling, og hvad der kommer til at ske.

Klinikken har moderne udstyr,hvilket betyder, at de kan så de kan hjælpe deres patienter med såvel mindre som komplicerede tandbehandlinger. Du vil altid modtage en behandling med stor omsorg, der yderligere også altid gives med stor omhu. Det er vigtigt for klinikkens personale, at du får en god behandling - der altid følges med empati og et smil.

På klinikken vil de gerne være på forkant med deres fag. Ved hele tiden at uddanne sig og indkøbe nyt forbedret teknologi, er du sikret den bedste behandling.

I klinikken byder de meget gerne nye patienter velkommen. Leder du efter en tandlæge i Glostrup, er du meget velkommen til at kontakte Tandlægen i Glostrup. Du kan kontakte dem telefonisk på 43 96 25 04 eller skrive til dem på mail til info@tandlageglostrup.dk.

Besøg deres hjemmeside www.tandlaegeglostrup.dk, hvor du kan finde information om deres forskellige behandlingsmuligheder og læse lidt om klinikkens personale.


Har du opdateringer til Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anke - klik her.

470 kunder har fundet nyttige oplysninger på denne side.