Find vej: Forside » Helsingør » Tandlægerne i Fiolgade

Tandlægerne i Fiolgade

Fiolgade 3
3000 Helsingør

Telefon:
49213161
Hjemmeside:
http://helsingoersmil.dk/
Juridisk navn:
Tandlægerne i Fiolgade ApS
Branche:
Praktiserende tandlæger
Firma oprettet:
2000

Information om Tandlægerne i Fiolgade

Drømmer du om et skinnende, sundt smil? Så kræver det ordentlig, opmærksom pleje samt regelmæssige besøg hos tandlægen. Praktisk set er det smart, at vælge en tandklinik, der ligger tæt på dit hjem. Bor du i eller nær Helsingør, er Tandlægen i Fiolgade et godt bud.

Du vil finde at vores klinik på Fiolgade er et behagelig sted, samtidig med at du modtager professionel og kompetent behandling. Et sundt smil - hele livet igennem, er nemlig vores mål på klinikken.

Tandlægen i Fiolgade, Helsingingør, tilbyder alle former for tandpleje - både forebyggende og behandlende. Alle behandlinger er selvfølgelig udført med de bedste materialer på markedet som er så smertefri som overhovedet muligt.

Alle tandtjek hos Tandlægen i Fiolgade udføres med udgangspunkt i den enkelte patient og dennes ønsker og behov. Vi tager os tid til at lytte til dig, så du får den bedst mulige behandling.

Vi holder til på Fiolgade 3 i Helsingør, men har du spørgsmål eller ønsker du at skifte tandlæge til vores klinik, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på vores telefon +45 49 21 31 61 eller på mailen kontakt@helsingoersmil.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig på vej mod et sundt og smukt tandsæt.


Har du opdateringer til Tandlægerne i Fiolgade - klik her.

1784 kunder har fundet nyttige oplysninger på denne side.