Find vej: Forside » Frederikssund » Tandklinikken M.Iwona Bergstrøm

Tandklinikken M.Iwona Bergstrøm

Jernbanegade 13
3600 Frederikssund

Telefon:
47310515
Hjemmeside:
http://tandkrone.com/
Juridisk navn:
Tandklinikken M.Iwona Bergstrøm
Branche:
Praktiserende tandlæger
Firma oprettet:


Information om Tandklinikken M.Iwona Bergstrøm

Udbuddet af tandlæger i landet er stort, men det kan være svært at finde den helt rette. Tillid til tandlægen er altafgørende. Hos Tandklinikken Bergstrøm lægger vi vægt på at give dig en tryg og behagelig oplevelse.


Vi er et hold af veluddannede tandlæger, der alle arbejder på at bevare dine tænder længst muligt. Vi holder os løbende opdateret på hvad der rører sig inden for tandlægefaget.


Hos os . Vi tager os tid til den enkelte patient, og vi indrager dig i vores arbejde, hvis du er nervøs for dit tandlægebesøg. Mange danskere lider af tandlægeskræk, så det har vi ekstra fokus på i vores behandlinger.


Vi tilbyder alle former for behandlinger, lige fra almindelig tandrensning til rodbehandlinger.


Vi har adresse på Jernbanegade 13A 1. MF midt på hovedgaden i Frederikssund. Ønsker du at høre mere eller at bestille en tid, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 05 15 eller mail tandklinikken-frederikssund@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.Der er mange tandlæger i Danmark, men det er sværere end som så at finde den helt perfekte. At have tillid til at tandlægen udfører et ordentligt stykke arbejde er alfa og omega. I vores klinik, Tandklinikken Bergstrøm, gør vi vores bedste for at gøre dit tandlægebesøg til en god oplevelse.

Tandklinikken Bergstrøm er et team at professionelle tandlæger og tandplejere, der ønsker at opretholde dit sunde tandsæt. Vi sørger for at holde os ajour med hvad der sker i tandlægebranchen.

Hos Tandklinikken Bergstrøm går vi ikke op i kvantitet, men derimod kvaliteten på det arbejde vi udfører. Det er den enkeltes individuelle behov der er i fokus, og vi fortæller gerne om vores metoder, hvis du ikke føler dig helt tryg. En stor del af den danske befolkning lever med odontofobi, så vi tilstræber at benytte os af så skånsomme behandlingsformer som overhovedet muligt.

Hos Tandklinikken Bergstrøm tilbyder vi et stort udvalg af tandbehandlinger, lige fra fjernelse af visdomstænder til kosmetisk tandpleje.

Du finder vores klinik på På hovedgaden i Frederikssund, nærmere bestemt Jernbanegade 13A 1. MF. Vil du vide mere eller at skifte tandlæge til os, kan du altid kontakte klinikken over vores mail tandklinikken-frederikssund@mail.dk eller på tlf. 47 31 05 15. Vi ser frem til at se dig i vores hyggelige tandlægeklinik.


Udbuddet af tandlæger i landet er stort, men det kan være svært at finde den helt rette. Tillid til tandlægen er altafgørende. Hos Tandklinikken Bergstrøm bestræber vi os på at give dig en tryg og behagelig oplevelse.

Vi er et hold af veluddannede tandlæger, der har som mål at bevare dine tænder længst muligt. Vi har fingeren på pulsen og et øje på hvad der rører sig inden for tandlægefaget.

Hos os kommer kvalitet før kvantitet. Vi tager os tid til den enkelte patient, og vi indrager dig i vores arbejde, hvis du er nervøs for dit tandlægebesøg. Mange danskere lider af tandlægeskræk, så det har vi ekstra fokus på i vores behandlinger.

Vi tilbyder alle former for behandlinger, lige fra plastfyldninger til implantatbehandling.

Vores tandlægeklinik holder til på Jernbanegade 13A 1. MF midt på hovedgaden i Frederikssund. Er du interesseret i at høre mere eller at bestille en tid, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 05 15 eller mail tandklinikken-frederikssund@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Der er mange tandlæger i Danmark, men det er sværere end som så at finde den helt perfekte. At have tillid til at tandlægen udfører et ordentligt stykke arbejde er alfa og omega. I vores klinik, Tandklinikken Bergstrøm, lægger vi vægt på at gøre dit tandlægebesøg til en god oplevelse.

Tandklinikken Bergstrøm er et team at professionelle tandlæger og tandplejere, der alle arbejder på at opretholde dit sunde tandsæt. Vi holder os løbende opdateret på hvad der sker i tandlægebranchen.

Hos Tandklinikken Bergstrøm sætter vi kvalitet over kvantitet. Det er den enkeltes individuelle behov der er i fokus, og vi fortæller gerne om vores metoder, hvis du ikke føler dig helt tryg. En stor del af den danske befolkning lever med odontofobi, så vi tilstræber at benytte os af så skånsomme behandlingsformer som overhovedet muligt.

Hos Tandklinikken Bergstrøm tilbyder vi et stort udvalg af tandbehandlinger, lige fra almindelig tandrensning til rodbehandlinger.

Vi har adresse på På hovedgaden i Frederikssund, nærmere bestemt Jernbanegade 13A 1. MF. Ønsker du at vide mere eller at skifte tandlæge til os, kan du altid kontakte klinikken over vores mail tandklinikken-frederikssund@mail.dk eller på tlf. 47 31 05 15. Vi ser frem til at se dig i vores hyggelige tandlægeklinik.

Udbuddet af tandlæger i landet er stort, men det kan være svært at finde den helt rette. Tillid til tandlægen er altafgørende. Hos Tandklinikken Bergstrøm gør vi vores bedste for at give dig en tryg og behagelig oplevelse.

Vi er et hold af veluddannede tandlæger, der ønsker at bevare dine tænder længst muligt. Vi sørger for at holde os ajour med hvad der rører sig inden for tandlægefaget.

Hos os . Vi tager os tid til den enkelte patient, og vi indrager dig i vores arbejde, hvis du er nervøs for dit tandlægebesøg. Mange danskere lider af tandlægeskræk, så det har vi ekstra fokus på i vores behandlinger.

Vi tilbyder alle former for behandlinger, lige fra fjernelse af visdomstænder til kosmetisk tandpleje.

Du finder vores klinik på Jernbanegade 13A 1. MF midt på hovedgaden i Frederikssund. Vil du høre mere eller at bestille en tid, er du velkommen til at kontakte os på telefon 47 31 05 15 eller mail tandklinikken-frederikssund@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Har du opdateringer til Tandklinikken M.Iwona Bergstrøm - klik her.

1796 kunder har fundet nyttige oplysninger på denne side.