Find vej: Forside » Artikler » Heidi og HEALE fejrer 10-års jubilæum

Heidi og HEALE fejrer 10-års jubilæum

Lagt på Vores-tandlæge.dk den 31-10-2015 af DentistMaster


Danskerne tyr til alternativ behandling, når vi mangler hjælp til, at håndtere stress på jobbet eller har problemer i livet – det gælder også fredericianerne. Heidi kan i år fejre 10-års jubilæum med sin virksomhed HEALE.DK, der tilbyder forskellige former for alternativ behandling til fredericianerne.10 år som selvstændig
Heidi Ezra etablerede i efteråret 2005 HEALE.DK, og de sidste 10 år har været en spændende rejse for Heidi. Til at starte med tilbød hun 3 former for alternativ behandling, men henover årene har hun – i takt med øget efterspørgsel – udviklet sine ydelser, og tilbyder i dag alt fra fyraftensmeditation, tankefeltterapi, kurser i Reiki-healing til en 1-årig Clairvoyant Vejleder-uddannelse. Udviklingen har blandt andet betydet, at HEALE.DK har skiftet lokalitet flere gange. Fra 2005-2008 var virksomheden i Vendersgade, fra 2008-2009 i Norgesgade og derefter i Kirkestræde, indtil Heidi i 2012 etablerede Fredericia Sundhedscenter i Danmarksgade 11, som i dag huser 4 andre virksomheder foruden HEALE.DK.

En åbenbaring
Heidi er oprindelig bankuddannet og revisor, og har 30 års erfaring inden for den finansielle verden. Hun har dog altid vidst, at hun skulle arbejde med den alternative verden, men dog været usikker på hvordan. Dette indtil en dag, hvor hun stod i udlandet med sin søn hos en healer. Pludselig vidste hun, hvad hun skulle – og fra da af gik det hele hurtigt. Først uddannede hun sig som Reiki-healer, derefter som Clairvoyant vejleder og underviser, medieskab, Reiki-mester og tankefelt-terapeut. Hun har siden 1985 studeret og beskæftiget sig med den alternative verden og deltaget i utallige kurser og foredrag i ind- og udland.

Alternativ behandling vinder frem
For et par år siden sagde Heidi sit deltidsjob op for at hellige sig sin forretning. Hun oplever, at flere og flere fredericianere tyr til alternativ behandling, når vi mangler hjælp til, at håndtere svære situationer eller har problemer i livet: ”Flere og flere søger hjælp hos mig både før og imens de går til behandling i den etablerede sygehusverden. Jeg tror, at den åbne debat om den alternative verden betyder, at der er ved at komme en større accept af denne. Samtidig er der hele sundhedsbølgen, som også betyder, at folk går mere og mere op i naturlige behandlingsformer ”, siger Heidi. Hendes kunder kommer med alt fra stress på jobbet, depression, tandlægeskræk, parforholdsproblemer til eksamensangst.

Fra 3-årige til 86-årige kunder
I dag er Heidi en fast kundeportefølje, som spænder fra 3- til 86-årige. Heidi hjælper med at finde den rette vej i livet og bidrager til, at kunderne opnår mere sindsro, velvære og sjælefred – enten ved at åbne op for nye indsigter eller ved at behandle ubehag i følelsessystemet. Samtidig uddanner hun andre mennesker i fx selv at heale. I dag er Heidi et velkendt navn i den alternative verden, og hun har kunder, der kommer helt fra København, Vestkysten og Sønderjylland.


Dorte fik hjælp til at håndtere sin stress
Dorte Storm Nielsen, der til daglig arbejder som Design Manager Specialist, er en af de personer, der har søgt hjælp via alternativ behandling. Dorte led i en periode af stress. Hun sov meget dårligt, kunne ikke koncentrere sig på jobbet og led af følelsesmæssige rutsjebaneture. Hun opsøgte lægehjælp og gik efterfølgende i behandling hos en psykolog. Intet hjalp. Hun begyndte på baggrund af en anbefaling fra en ven i tankefeltterapi hos HEALE.DK, dog med en vis skepsis. Tankefeltterapi er en metode, der kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Det virker gennem stimulation af kroppens energibaner, der benyttes ikke nåle eller massage, men en let banken med fingre forskellige steder på kroppen samtidig med, at klienten tænker på sit ubehag. Dermed slippes uønskede tanker, tankemønstre og reaktioner, når der sker en sammenkædning af tanken og energibanerne i kroppen. Du behøver ikke at bruge mange terapitimer for at nå ind til hvorfor du har ubehaget, du skal blot tænke på det og føle det. Det gør terapiformen til en hurtig behandlingsform. ”Allerede efter første terapi kunne jeg mærke en stor forskel. Terapien fjernede mine sorte tanker og det var nu mig, der styrede mine tanker og ikke omvendt. Alt det stress som var i min krop, begyndte langsomt at fylde mindre”, fortæller Dorte, der i dag er helt rask.

Store drømme for fremtiden
Heidi har store drømme. Hun arbejder hele tiden på at udvikle sine ydelser i forhold til fredericanernes behov og har en drøm om, at den alternative verden en dag vil blive noget, som børn helt ned i skolealderen stifter bekendtskab med: ”Brugte skolerne deres årlige mobbeuge på at lære eleverne at heale hinanden, er jeg sikker på, at verden ville blive et bedre sted. At heale er en proces, der giver mod og styrke til at være endnu mere optimal og rumme sig selv og andre. ”

Jubilæum fejres
Heidi markerer 10 års jubilæet med en række gode tilbud – blandt andet på Clairvoyant Vejleder-uddannelsen, som Heidi til november starter op for 7. år i træk.

Om HEALE.DK
HEALE.DK blev stiftet i 2005 af Heidi Ezra og holder i dag til i Fredericia Sundhedscenter i Danmarksgade 11. HEALE.DK tilbyder behandlinger, kurser og uddannelser inden for den alternative verden – blandt andet i Clairvoyance, healing, meditation og tankefeltterapi. Kunderne kommer primært fra Fredericia og opland, men der er også kunder fra det øvrige Jylland samt Fyn og Sjælland.