Find vej: Forside » Artikler » Tandprotetikeren ansætter prisvindende tandtekniker

Tandprotetikeren ansætter prisvindende tandtekniker

Lagt på Vores-tandlæge.dk den 19-09-2015 af DentistMaster


Charlotte Pietsch modtog for nylig prisen som årets kliniker ved sin dimission fra Tandlægeskolen i Aarhus. Nu er hun ansat som klinisk tandtekniker hos Tandprotetikeren i Ringsted.Til dimissionsfesten hos SKT, Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere ved Aarhus Universitet, fik Charlotte Pietsch hædersbevisningen som årets kliniker. Mange i branchen har bemærket den nyuddannede kliniske tandteknikers kvalifikationer, og nu er Charlotte Pietsch blevet ansat hos Tandprotetikeren i Ringsted, hvor hun netop er startet.

– Jeg er godt tilfreds med at være kommet i arbejde efter flere år på skolebænken. Der bliver gjort meget for at markedsføre klinikken, og det betyder, at der er masser at lave. Jeg kan få prøvet mig af, men jeg har stor tiltro til mit arbejde, blandt andet på grund af prisen som årets kliniker, forklarer den nyslåede tandtekniker.

Inden videreuddannelsen som klinisk tandtekniker var Charlotte Pietsch elev hos Tandprotetikeren, og allerede dengang fik Charlotte Pietschs nye chef, Jenny Marie Hoe, øje på talentet.

”Min drømmeelev er kommet tilbage”

– Det er min drømmeelev, der er kommet tilbage til mig. Det er dejligt, at jeg har fået mulighed for at tilknytte Charlotte til klinikken i Ringsted. Det bliver et stort plus for mig, vores klinik og ikke mindst patienterne.

– Fagligt er hun meget dygtig, og samtidig har hun empatiske evner, der er altafgørende i vores job. Vi er nødt til at lytte til patienternes ønsker, som skal være i centrum, og det er Charlotte eminent til. Det skyldes nok hendes jyske ophav, forklarer Jenny Marie Hoe, der er daglig leder af klinikken i Ringsted.

For Charlotte Pietsch er det også en stor glæde at være genforenet med læremesteren: – Jenny er en dygtig tandtekniker, som jeg kan lære meget af, og som jeg allerede har lært meget af. Samtidig er det også rart at være blevet del af en arbejdsplads med unge kollegaer, hvor hverdagen er uhøjtidelig.

Drømmer om at blive selvstændig

Med tiden er det den nyuddannede tandteknikers drøm at få sin egen klinik. Den ambitiøse sønderjyde vil dog først suge erfaringer til sig i en årrække, inden drømmen om at blive selvstændig skal føres ud i livet.

– Jeg håber, jeg kan få chancen med min egen klinik, og da jeg har været ansat hos Tandprotetikeren hele karrieren, er det naturligt at fortsætte med det. Tandprotetikeren er den førende kæde af kliniske tandteknikere i Danmark, og via blandt andet en grundig efteruddannelse er der stor sandsynlighed for, at vi også vil være det i fremtiden, siger Charlotte Pietsch.

Fakta: Tandprotetikeren består af 26 kliniske tandteknikere over hele landet, der med udgangspunkt i kerneværdierne kvalitet, omsorg og etik skræddersyr proteseløsninger til den enkelte patient. Kæden giver landsdækkende tryghedsgaranti og tilbyder pengene tilbage, hvis man ikke er tilfreds med det færdige resultat.